Trveheim Header

23. & 24. August 2024

Hallbergmoos - Munich

RUNNING ORDER Vol. 6

Thursday

Opening
16:00 - 20:00
(240min)
Warm-Up Party
20:00 - 00:00
(240min)

Friday

Sintage
14:15 - 15:05
(50min)
Witchunter
15:20 - 16:10
(50min)
K├╝enring
16:25 - 17:15
(50min)
Universe (Axe Victims)
17:35 - 18:30
(55min)
Mass
19:00 - 19:50
(50min)
Heavy Pettin
20:10 - 21:10
(60min)
Sortil├Ęge
21:50 - 23:05
(75min)
Attic
23:45 - open end
(∞ min)

Saturday

Acid Blade
13:15 - 14:05
(50min)
Cherokee
14:20 - 15:10
(50min)
Animalize
15:25 - 16:15
(50min)
Armory
16:30 - 17:20
(50min)
Iron Kobra
17:40 - 18:30
(50min)
Witchtower
18:45 - 19:35
(50min)
OZ
19:55 - 20:45
(50min)
Wolf
21:15 - 22:15
(60min)
Uli Jon Roth
22:45 - open end
(∞ min)




 

OFFICIAL Version

 

 

Printable Version

 

c53fdbe3 - 0